2015-01-10 | Ett brev till mitt framtida jag

När jag skriver detta inlägg är klockan 09.44 lördagen den 10 Januari 2015. Har sett på flertalet bloggar sådana inlägg som jag gör just nu så tänkte det kunde vara roligt att göra detsamma. Iallafall så är det två år sedan jag har skrivit detta inlägg. Min blogg såg ut så här när jag skrev detta:
Om två år hoppas jag att: Du är frisk och mår bra, att dina nära och kära är friska och mår bra och att du är omgiven av härliga personer som du älskar och att dom älskar dig, att du är nöjd med din kropp som den är, för den är det bästa du har, att du har kommit in på den linjen på gymnasiet som jag vill och att du fortfarande kämpar på och går andra året. Jag hoppas att du fortfarande spelar bandy och älskar det, att det går bra för dig och att du har blivit duktigare på att fotografera och fortfarande driver denna blogg.
 
Om två år är det året då jag fyller arton så jag hoppas att du har varit duktig på att övningsköra och pluggat teorin så du klarar uppkörningen. Sedan hoppas jag att du inte har brytit kontraktet med mormor ännu och att du har varit duktig och sommarjobbat och även klämmt löja så du har lite pengar.
Tog dessa bilder för några dagar sen. Jag hoppas att du har vårdat ditt hår, även fast det är jobbigt, så det fortfarande är lockigt och livligt som det brukar vara. Jag hoppas du har fått vara på många resor under dessa två år och att du har fått vara med om mycket nytt och spännande. Annars så kan jag bara hoppas att du har hittat din väg i livet och har balans i livet så du mår bra. Tack för mig - Wilma för två år sedan
 
VARDAG | |
Upp