Pumpin blood

Heej på er! Är rätt trött, har varit en fullspäckad dag. Så fort jag vaknade, tro det eller ej, men jag satte mig och pluggade till kemiprovet och gjorde klart en engelska grej och bockade av några saker på skolans att göra lista vilket känns gode skönt. I eftermiddags så har vi packat, stökat & bärt grejer och nu har vi gått från sju till tre hemma hos oss och om jag ska vara ärlig känns det as bra just nu, bara AS MYCKET att göra..
 
Förutom det så fyller jag ju femton imorgon, känns fett kul och väldigt konstigt att det helt plötsligt är så nära när det typ igår var två månader kvar, haha.. Vi ska iallafall vara hos farmor, hela min familj, känns jätte bra att alla är samlade :D Där ska vi äta tårta och jag ska öppna alla presenter där ;) Har inte så stora förhoppningar då det ofta gör så man blir besviken men det kommer bli jätte roligt! Nu ska vi äta middag, hör av mig imorgon! :)
 
VARDAG | | En kommentar

Green

Godmorgon kanske man ska skriva! Har dock inte vaknat nyss men det var inte förren nu jag öppnade datorn. Har stigit upp vid åtta och då åt jag frukost och sedan har jag varit ute på en springtur, inte lång, men intensiv. Började med 2km uppvärmning, hade ganska högt tempo och sedan backintervaller 4min x2, och två minuters vila mellan. Sedan joggade jag hemmåt och har ätit ett mellanmål och nu ska jag gå ut och hjälpa mamma att klippa gräsmattan och senare idag ska vi till haparanda och se när joar spelar fotboll och då får jag äntligen träffa efterlängtade jenny, vi hörs! :)
 
FOTOGRAFERING, VARDAG | | 2 kommentarer

Onsdags mys

Heeeeej! Känner mig så pepp och glad just nu. Kanske för att jag gått omkring och varit sur och haft ont i magen hela dagen. Jag blev glad efter min lilla fototur på grannens gård i kvällsolen. När jag var ute och fotade så märkte jag verkligen hur mycket jag saknat det, åå älskar att fota! Sedan blev det onsdags mys då vi är lediga imorgon och på fredag så jag köpte frukt för det var så länge sen jag åt det. Eftersom vi är uppe i en flytt (tar det någon dag, har ju inte berättat något ännu) så blir denna helg fullspäckad men imorgon blir det en springtur på morgonen och sen ska vi jobba på gården, så hoppas jag blir lite brun iallafall ;) Sen ska jag försöka fota ännu mer imorgon, hoppas på kvällssol, har så mycket inspiration nu, haha. Men nu ska jag plugga kemi för har prov på tisdag och sen ska jag se en serie! Ha en bra kväll alla, kramar!!!
FOTOGRAFERING, VARDAG | | Kommentera
Upp