Min älskade morfar

Jag vill tillängna detta inlägg till min älskade morfar! Jag har ej skrivit om det någonstans men min morfar gick bort i Söndags. Det känns hemskt. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig, det känns så overkligt. Efter att ha kämpat mot cancern i nästan 6år så fick han somna in efter att ha sett Tor spela och vinna sin första match i USA. Han fick 5månader att leva efter att vi fick reda på att han hade cancer men han levde i nästan 6år.
 
Min morfar var den bästa morfarn man kunde önska sig. Han var rolig, hans humor alltså haha.. Han var snäll och omtänksam, han har lärt mig väldigt mycket och Han älskade när man borstade hans hår. Han var kärleksfull och hade många vänner. Jag vet att han älskade min mormor väldigt mycket men att han sparade plats i hans hjärta åt resten av familjen och självklart hade dacko en stor plats i hans hjärta också. Jag och morfar har kommit väldigt nära varann under dom senaste åren och det är jag så glad för! Jag är glad att morfar hann se Tor spela sin första match och att han sett Joar spela fotboll, verkligen! Jag hade önskat att morfar skulle ha fått se mig spela bandy på film innan han dog men nu får han göra det från läktaren istället!
Jag älskar dig massor morfar!♥
VARDAG | | Kommentera

NO TIME

Hej på er! Har ej skrivit här på ett tag pga att jag har börjat jobba nu, sitter 5-6h efter skolan och klämmer löja, kommer hem efter elva på kvällen, läser lite läxor och duschar och går och lägger mig vid tolv. Det har varit en intensiv vecka och är väldigt väldigt trött, men så glad att det är fredag! Ledig från jobbet både fredag och lördag. Ikväll ska jga bara ta det lungt men först BANDY TRÄNING, så jävla kul! Försöker göra bort så mycket läxor som möjligt under skoltid så jag kan ta det lungt när jag kommer hem men vi har väldigt mycket i skolan nu så det är lite svårt. Imorgon, lördag blir det shopping dag i Luleå, så taggad, har typ inga kläder! Och sen på kvällen har ange tjejkväll i deras lägenhet och ska nog sova där så kommer nog inte blogga nå mer förrän om en vecka. Vill inte ta bloggpaus för helt plötslig har jag tid att skriva här men just nu så ligger bloggen inte som högsta prioritering. Men det kommer bli bättre om 4veckor ungefär för då har jag jobbat klart, längtar så!
 
VARDAG | | Kommentera

Fredagskvällen

// nikon d610 + 50mm 1.8g // samsung galaxy s4 //
Hade en jätte bra kväll igår! Filmen var riktigt bra, bra sällskap och gotti gotti. Det var gott att äta godis igen men man blev ju less ganska fort, idag är jag rätt sugen dock :)
Ger filmen 4/5 stjärnor!
VARDAG | | En kommentar
Upp