Fredag, Lördag, Söndag

HEJ! Tänkte berätta lite om hur min helg har varit, den har verkligen varit grym! I fredags tog mamma kompledigt och vi åkte till överkalix för att säga hejdå till småkusinerna och för att äta middag hos mormor och morfar. Jag, Joar, Linus, Alex och Måns spelade fotboll och jag skrattade tills jag fick kramp i magen, det var så kul att få träffa dom en gång till innan dom åkte hem. Lördags så har vi haft middags gäster. Vi grillade, spelade kubb, såg vm brasilien-chiles straffar, såg film och jag åt en hel påse godis haha. Det var kul att ha lite folk hemma. Dom sovde över här och sedan åkte hem på söndagsmorgonen. Och igår hände det inte så jätte mycket, jag tränade, hjälpte mamma som legat sjuk i soffan hela gårdagen, redigerade bilder och på kvällen satt vi alla och såg "I could never be your woman" och åt Popcorn och vattenmelon. Filmen var bra och rolig!
 
VARDAG | | Kommentera

You got something I need

Hej söndag! Har ingen söndags ångest, möjligtvis bara sjuk ångest. Mamma har blivit sjuk och just nu gör jag allt för att stanna frisk så jag kan hålla igång, vi får se hur det går med det dock! Idag åker vi inte till pappa utan stannar hela nästa vecka hos mamma också vilket är skönt. Slippa packa och bara va. Idag har jag tränat, börjat med min 4-veckors plan innan edsbyn. På schemat stog 30min jogging och jag tajmade det perfekt. Dryga 4km sprungna och när jag kommer tillbaka och kollar på klockan 30.56 :) Sedan åt jag ddet på bilden, duschat, plockat och spelat ps3. Nu ska jag äta middag, hörs!
VARDAG | | Kommentera

Kroatien del 2

Tisdagen var ganska lik måndagen. Det var lite halvbra väder på morgonen så vi åt frukost och sedan gick vi ner på stranden ett tag.
Sedan bästämde pappa och birgitta att vi skulle ta en promenad efter stranden för att kolla på båtturer som går ut till öarna och för att kolla in stället lite mer
Vi hittade en tjeje som verkade trevlig och beställde då en resa av henne till på torsdagen, då får ni läsa om den.
VI gick ganska långt efter stranden men det började regna lite lätt så vi vände om och gick tillbaka. När vi kom tillbaka mötte vi gruppen och åt en god men inte så stor lunch.
Jag tror det var idag jag, pappa och joar, gick upp och vilade på rummet någon gång på eftermiddagen för att vi var så slut och vädret inte var så bra och sedan så när vi vaknade var det sol och varmt och alla andra låg nere vid poolen så det känndes lite surt men hann sola lite innan vi åt middag. Efter middagen gick vi ner på stranden på en strand bar som hade tv och visade Brasilien-Mexico som var grymt spännande. Där beställde vi in dricka och satt och kollade, säger bara att när jag satt där så mådde jag så bra!
 
KROATIEN 2014 | | En kommentar
Upp