One way or another

Tre av fem lektioner idag har blivit inställda, ganska skönt! Så jag fick gå hem halv två. Medans jag har varit hemma har jag gjort mycket, rengjort marsvinsburen och klippt deras klor och städat mitt rum:
Före
Efter
Jag har tvättat mitt UV-filter också och sett klart skräckfilmen som jag och Kajsa började se på skolan. Lite senare ikväll ska jag packa till imorgon, måste bara äta först. Ha det bra!
| | En kommentar

Torsdag

Går kvällen spenderades med att glo på bandy med Elin och Moa. Fast jag åkte hem innan matchen slutade, för hade kvar en inlämningsuppgift som ska in idag. Och kollade lite på "scener ur ett tonårsliv" av William Spetz.
 
Idag så är det vanlig skoldag. Och som vanligt på torsdagar blir slöjden inställd, så inte förren 11.20 har vi nästa lektion. Vi har haft typ 3 slöjder på vårterminen.  Imorgon är det sista dagen innan jag går på sportlov, och det första som händer under mitt sportlov är Slutspel i Umeå med bandyn, är taggad som tusan!
 
| | Kommentera

Dagen

Ni får säga om jag ska ta bort någon bild!
Dagen har varit riktigt rolig, mycket roligare än vad jag trodde den skulle bli! Har somsagt haft friluftsdag med skolan och jag var i rudträskbacken och haft snöbollskrig, spelat landbandy, ätit en äcklig hamburgare, fikat och fotat.
 
När jag kom hem har jag gjort bort det mesta plugg i veckan så jag är klar att gå på sportlov nu, fast får vänta tills på fredag. Senare ska jag och kolla bandy och äta middag hos farmor, ha det bra!
| | Kommentera
Upp