Från en grå tråkig design..

..till lite mer färg. Har haft en halvfärdig design hur länge som helst och aldrig fått tummen ur att göra den klar men i helgen har jag haft massa tid över känns det som och nu är den klar. Får se om vi kör på träbakgrund eller om det blir någon annan men tills vidare duger den iallafall! :) Har också ändrat bilderna till 900px ist för 800px och det är så mycket bättre kvalité tycker jag! Har velat göra det länge men har inte orkat men ändrade bildstorleken på dom senaste inläggen och sen får det väll se konstigt ut haha.
VARDAG | | Kommentera

Äntligen...

...Känns himla konstigt att skriva det men ÄNTLIGEN har min förkylning brytit ut. Har gått i 3 veckor med ont i halsen och inte kunnat anstränga mig men inget mer än så. Mått skit hela skolveckan och haft världens fulvecka, men nu äntligen har jag blivit skit snorig och hostig, känns så bra haha! Började ha super ont i halsen för två dagar sen och imorse när jag vaknade hade det brytit ut vilket betyder att jag äntligen kan bli frisk och börja träna ordentligt, kommer dock hoppa träningen imorgon och måndag för mår verkligen inte bra.
 
Igår var det härliga fredag och jag slutade tidigt, kom hem till ett hus utan internet, åt tacos till middag, var ute och gick med Emmy mellan 8-10, vi hade deep talk, gick 8km och sen när jag kom hem så gick jag och la mig och nästan på direkten så somnade jag. Sovit i 12 timmar inatt vilket jag verkligen behövde och känner mig utvilad idag. På tal om idag, har varit med Emmy vi har cyklat till en skog och fotat, vi åt tacos till lunch, fick massa blåbär på våra vita skor, var sjuka tillsammans, haha asså vi båda är lika sjuka fast Emmy håller på att bli bättre.
Sedan har jag också hunnit städa mitt rum och min toa, gjort läxor, ätit middag och sen sa pappa att han köpt mer internet så har sett ett avsnitt av teen wolf och nu bloggar jag. Det enda jag behöver är att redigera bilderna vi tog idag så är allt tip top!
VARDAG | | Kommentera

Summertime sadness

Nikon D610 + 50mm 1.8G | Fotograf/Redigering - Jag
Saknar sommarlovet och att vara ledig nu när skolan har dragit igång igen. Man får se det från den ljusa sidan och hålla peppen uppe så klarar man sig igenom detta år också! Igår hade jag kort skoldag och det var superskönt! Efter skolan så såg jag lite på serier och åt lite och senare så gick jag på en promenade för att jag fortfarande inte kan springa pga förkylningen som har varit sedan jag kom hem från edsbyn, till och från, är så bajs less nu! Gick iallafall 1mil på 1h40min, det var skönt att röra på sig men det har verkligen kännts i kroppen idag, haha! Har varken gått eller joggat en mil i sträck, vad jag vet iallafall! 
 
Jag har slutat skolan nu men är fortfarande kvar för att vi inte har nå internet hemma och skulle fixa lite saker här och hinna blogga åtminstone ett inlägg för idag. Vi fick sluta 1 och en halv timme tidigare för vi hade ej någon ev vilket är jätte skönt! När jag kommer hem ska jag ta mig en huvudvärkstablett för har ont i huvudet 24/7 och så dricka te pga av min hals, sen ska jag slänga ig på soffan och inte röra mig ett dugg. Efter middagen kanske det blir en promenad men inte lika lång som igår iallafall. peace out
FOTOGRAFERING, VARDAG | | En kommentar
Upp