31 Mars

Grattis världens bästa pappa på din födelsedag! Hoppas din dag blir bra, älskar dig! ♥
| | En kommentar

Sunday funday

Hej på er! Söndag kväll vilket betyder tidig uppstigning imorgon. Känner lite ångest över skolan nästa vecka då jag har massa att göra men om 1vecka och 4dagar så tar jag påsklov, woho! Något att se fram emot imorgon är ju säsongsfinalen för THE WALKING DEAD, avslutning med bandylaget på bowlingen och fika kalas hos farmor för pappa fyller år, trippel woho!  Igår så åkte vi till luleå för att pappa och birgitta skulle på 50årsfest så jag och joar var hemma själv med dixie så vi körde filmkväll och släkte lamporna under earth hour, så det var helt kolsvart i huset hahaha. Imorse vaknade jag 8, men min klocka hade ju ställt fram tiden så egentligen vaknade jag ju sju och kunde inte somna om, jobbigt jobbigt! Under dagen har jag knappt ätit något och varit ute på en 5,2km springrunda med dixie innan vi åkte hem till Kalix. Väl i kalix packade jag mina grejer, duschade och såg lite av ett TVD avsnitt som jag ska fortsätta se nu ikväll. Så jag säger godnatt nu, ha en bra kväll!! ♥
| | 3 kommentarer

Ett mellanmål

Nikon D3100 + 50mm 1.8G | Fotograf&Redigering - Jag
Hej allihopa! Nu när jag sammanfattar mina två senaste dagar så har dom varit ganska så nice! Gjorde ju fysikprovet igår och jag fick en poäng från A så vart så himla ledsen och besviken hahah.. Släppte det inte förren nyss då jag gick in på schoolsoft och såg att praouppgiften hade bedömts och jag fick A!!!!! Jippi efter 2000 ord skrivna så var jag rätt nöjd! Sen har bästa beskedet på länge kommit, mer om det sen, lovar!
Så himla skönt med fredag, inge ångest, mjukiskläder, härligt väder och gott mellanmål^! Har dessutom bukrat upp med gotti för hela helgen, fett gott!!
Ikväll blir det god mat då Birgitta fyller år, Grattis! :) och sen blir det mys resten av kvällen. Bloggar senare! Ha en bra helg guys!!
| | 7 kommentarer
Upp