första semlan för i år

lite mobilbilder från i veckan
Hej hej! Har varit urusel på att blogga dom senaste dagarna men har haft fullt upp och så har vårt internet tjorvat sen igår. På tal om igår så efterskolan for jag till nova och fick mitt alldeles egna träningspass, och det är as bra tror jag, kommer bli så kul att köra igång. Sen åt jag min första semla för i år och det var jätte gott!!
 
Idag är det ju fredag och jag har bandyträning ikväll och slutar skolan vid halv tre. Har gjort bort massa skolarbete för veckan så det blir en lung kväll. Hadet bra så ska jag försöka blogga senare ikväll! :)
| | En kommentar

Jubel

Hej allesammans! Skolan har faktiskt rullat på fort och jag har varit hemma i kring en timme och hunnit göra läxor, äta mellis och sett lite tv. Ikväll blir det spinning 45min & sen efter det eller före ska jag köra ett magpass :)
 
Igår så förlorade vi matchen men det var kul ändå! Nu sak jag gå och hjälpa pappa med middagen så jag hinner få i mig lite mat innan spinningen, ha det bra!
 
| | Kommentera

Spinning

as bra låt!!^
Måndag igår och jag hade det så himla svårt att ta mig upp på morgonen, kämpade mig igenom skolan, åkte buss hem och när jag kom hem åt jag och sen for jag på spinning på nova, det var så himla jobbigt i början och jag tänkte att jag aldirg skulle orka men sen när jag fick upp pulsen så kunde jag vrida på ett varv och en kvart mer på motståndet än vad jag brukar och det märks att det redan har börjat ge på benen från dom tidigare passen vilket är superkul!
Idag tog jag mig knappt upp från sängen men när jag väl var uppe gick det bra, så har jag kämpat mig genom skolan idag också men slutar alldeles strax och då ska jag till mammas jobb för att hälsa på henne och sen ikväll har jag match mot p14. Kommer bli askul! Bloggar senare
| | Kommentera
Upp