SPORTLOV!

Hej hej! Är super glad för vi har fått sportlov så nu har jag 10 hela lediga dagar framför mig, känns så bra! Dock har denna dagen inte varit speciellt bra, en riktig skitdag om jag ska vara ärlig, det ända bra idag var träningen! Ikväll har jag iallafall tagit en promenad till ica, sedan bakat till imorgon då vi ska vara och ha OS-aktiviteter utanför och i gallerian för att få pengar till laget, nu återstår det bara att packa till överkalix då jag åker imorgon, mer om det sen och sen städa rummet.
 
Tillbaka till överkalix, imorgon åker jag och joar till ökx direkt efter vi varit klart på gallerian och där stannar vi till tisdag för vi har match senare på kvällen och även på onsdag kväll sen är jag helt ledig torsdag och sen cup hela helgen fre, lör, sön och spelar alltså sammanlagt sju matcher i veckan, kommer bli kul! Men som ni läst så kommer jag ha fullt upp i veckan vilket leder till att det kanske inte blir så bra uppdatering tyvärr! Men ni får ha en jättebra sportlovsvecka och ni som går i skolan för ändå ha en bra vecka! Kram
 
| | Kommentera

if you wanna get high you got to move with the flow

Fotade dessa fågelbilder i siknäs hos fiffi. Vart dock inte riktigt nöjd när jag inte hade mitt långa zoom objektiv och stativ som jag brukar ha hos mormor när jag fotar sånna bilder, så det vart inte den riktigt braiga kvaliten jag ville ha, men dom duger :)
| | 2 kommentarer

ni vet, en sån där dag..

tvärtemot igår. Lite små irriterad hela tiden, trött i huvudet, hungrig osv. Så jag scrollade igenom lite bloggar på ev:n och så kom jag fram till den här bloggen "lääänk", som hade ett recept på goda blåbärsmuffins, så jag fick ett litet ryck när jag kom hem och gjorde blåbärsmuffins och helt plötsligt mådde jag mycket bättre, dom vart super goda!
Förutom det så är jag glad för jag börjar inte förren nio imorgon, får spendera hela skoldagen på ip, har en chill skolvecka, ser på the vampire diaries och efter jag har sett klart det ska jag träna. Hoppas er dag har varit bra!
| | 2 kommentarer
Upp