Kroatien del 6 - Lördag + Söndag

Här kommer sista delen av vad vi gjorde i Kroatien under dagarna men det kommer komma fler delar med bilder!
Det var lördag och näst sista dagen på vår Kroatien resa vilken var en av dom bästa resorna i mitt liv! Kände mig verkligen inte taggad på att åka hem och ville att vi alla som var där kunde stanna en vecka till!
 
Vi började iallafall dagen som vanligt tidigt och åt frukost. Sen gick vi ner på stranden för idag var det en av dagarna med bäst väder. Sen låg vi mest på stranden och solade och badade en massa
Sen åt vi lunch på en ny restaurang men jag tyckte ej om maten tyvärr men fick sedan äta pizzakanter av elin
Sedan fortsatte vi badandet och solandet vid poolen och bara tog det lungt hela dagen verkligen. Jag fotade inte mycket denna dag förutom på kvällen. Lördag, fredag & Tisdagskvällen var heltklart bäst. Vi gjorde oss iallafall iordning till middagen och åt vår sista middag i Kroatien. Efter middagen så gick vi på promenad efter stranden i solnedgången, det var mysigt!
Pojkarna höll på med bollen och så sköt Pär ut bollen i vattnet och var tvungen att gå och hämta den och vattnet gick till midjan och han hade kläder på sig, haha vet nu hur vi skrattade
Haha bryr mig ej om att bilderna är suddiga, det var bara ett roligt minne! :)
Sen gick vi vidare efter stranden tills vi kom till hamnen där dom stog med sånna där plastbollar som man kna vara i ute på vattnet och jag och Joar på en gång ba vi viiilllll! och så blev det också!
Har alltid velat pröva något sånt här och det var spännande och häftigt men om man säger så så räcker 5min för man blev ganska snabbt uttråkad, men det var något jag velat prova och nu kan jag bocka av det! Det häftiga var ju att det var ute i havet och inte i en bassäng!
Sen prövade pär och Nisse också och då prövade jag att låta kameran välja slutartid så det skulle bli suddiga bilder när dom rörde sig, men det gick ju sådär!
Å det var en riktigt fin solnedgång som man kan se på denna bild, ful bild dock!
Sen gick Pär, Anna, Siri och Liam tillbaka till hotellet och vi fortsatte efter strandkanten och satte oss på en bar, såg fotboll, drack goda drinkar och jag fotade solnedgången med långslutartid med hjälp av en solstol. Älskar bildena!
Sen avslutades kvällen där och vi gick hemmåt. På hotellet packade jag mina saker och gick och la mig.
Söndag morgon vaknade jag super tidigt för att hinna med så mycket som möjligt innan vi skulle ta bussen till flygplatsen. Åt en god och lång sista frukost, spelade fotboll på plan med siri,liam, Joar och Pär, gick ner på stranden med siri och tog några sista bilder.
Helt plötsligt när vi kommit tillbaka till hotellet så ser jag att det är massa folk som samlas och kollar ut i horisonten och då ropar pär att det är delfiner. Så jag sprang dit för att kolla och jag såg dom! Det var en himla häftig känsla med tanke på att jag simmat i det vattnet och att jag inte såg delfiner i en bassäng. Tyvärr var dom för långt bort för att jag skulle kunna få en bra bild på dom.
Sen kom självklart ögonblicket då bussen kom och vi började den 1,5h långa resan till flygplatsen, men jag lyssnade på musik och hoppades att vi aldrig skulle komma fram, men det gjorde vi ju självklart. Så vi satt på flygplatsen och väntade, klav på planet och sedan lyfte.
Sen när vi landade i Luleå var det kallt, regnade och jag kände mig helt depp och så helt plötsligt så satt vi i bilen påväg hem.
Det var helt klart den bästa utlandsresan jag varit på. Det har varit kul, jag har skrattat massor, vädret var helt perfekt, bra personer att resa med och hotellet var så bra! Ja allt var så bra! Vill åka tillbaka! NU.
 
KROATIEN 2014 | |
Upp