7 wants


  1. Nikon D610
  2. Gråfilter
  3. Spotify premiuim
  4. Ny skolväska
  5. Nya springkläder
  6. En fotoresa
  7. Rullskridskor och syntet is från betterhockey.se och några prylar därifrån så man kan träna klubbteknink under sommaren
Satt såååå länge och försökte lista ut vad jag ville ha, det är dock inte i ordning, men kändes väldigt konstigt att skriva ut massa saker jag vill ha fast jag nyss varit och shoppat osv, känns som att man inte uppskattar det, men jag gör det.
VARDAG | | 2 kommentarer

Valborg

Onsdag idag och det är valborgsmässoafton. Vi ska till gammelgården där joars fotbollsklubb ska ha majbrasa, det kommer nog bli bra! Annars är det ju sista dagen på denna skolvecka, så jäkla skönt! Höll knappt på att ta mig up imorse...
Igår hade Joar födelsedag, hela 10år blev han. Vi firade han hos pappa med tårta och presenter. Annars så var jag och lämnade blodprov igår och jobbade med fysikuppgiften som snart är klar! Ska bli jätte skönt att få klart den och slippa tänka på det! :) Och vet ni vad? Det snöade igår kväll också och imorse så var det vitt på marken, så jävligt för gräset hade ju precis börjat bli torrt, men det försvinner nog under dagen får vi hoppas,hahah!
Ni får ha en bra valborg och långhelg, för det ska jag ha!
 
FOTOGRAFERING | | Kommentera

MONTAG

well hello peoples! måndag idag och det har varit en ovanligt bra måndag, inte allt för sega raster, ganska kort dag, slutade en halvtimme tidigare, fått gjort massa skolarbeten som det är lite kvar på, fått gjort lite hemma och nu tänkte jag fara ut och springa medan solen fortfarande är uppe, fick ett rus när jag läste och såg bilder på joggning :)
 
Har funderat på att göra om hela designen från början, är så himla less denna tråkiga och gråa design, på riktigt!! Måste bara komma på vad jag ska göra, thats the problem haha! Men vi hörs, ha en bra superkort vecka!
 
VARDAG | | 5 kommentarer
Upp